torsdag 29 april 2010

måndag 26 april 2010

Tårtbeställning!

Har fått en beställning på en studenttårta idag. Jag är så lycklig att ni ska få se Pärs födelsedagstårta. Anser denna vara något av ett misslyckande. Var stressad när jag gjorde den. Men de säger ju att man lär sig av sina misstag... och nästa gång jag gör en sån här tårta så vet jag verkligen vad jag inte ska göra ;-)

söndag 25 april 2010

Loppisfynd

De som känner mig chockas antagligen av att jag har fyndat på loppis :-D. Gillar inte riktigt loppisar. Men med åldern kommer förståndet och jag börjar inse att en annan mans skräp kan vara min skatt. Och miljöaspekten av det hela kan man ju inte bortse ifrån. Jag har fortfarande väldigt svårt för mjuka saker... skulle aldrig komma på tanken att köpa tex ett gosedjur, men sådant som går att tvätta ordentligt är ju ok.

Började väl egentligen att gå på loppisar när jag kom på att man kunde hitta saker att scrappa med. Smycken, gamla nycklar, spännen, gångjärn och spetsar mm. Men på just denna loppis hade jag tur. Min goa mamma köpte en mortel till mig (har aldrig haft nån men har länge velat ha en) och så hittade hon även rånjärnet!! Som jag har letat efter ett rånjärn... och det var fantastiskt fint också. Jag har inte hunnit testa det än, men vilken dag som helst nu :-).

fredag 16 april 2010

Twilight



Det blir tyvärr dåligt med inlägg nu för tiden. Sitter på jobbet nu på vad till synes är världens längsta lunch.

Annars (när jag inte jobbar) så blir det mest hushållssysslor och böcker. Jag har fastnat stenhårt i Twilight serien och efter att jag sett båda filmerna två gånger så bestämde jag mig för att läsa böckerna. I går kväll började jag på den tredje. Läsningen blir nog ännu roligare nu eftersom jag föromväxlings skull inte kommer veta vad som ska hända. Därför blir det inget pysslande. Jag har iofs lite gamla LO:s som jag kan publicera, men det får bli en annan dag... när jag är hemma.

Hoppas ni inte ger upp på mig, jag lovar att vara flitigare i framtiden. Här kommer en rolig bild på Emma som jag bara måste scrappa nån dag... söker inom mig efter inspiration.


torsdag 8 april 2010

Tillbaka till verkligheten.

Idag har alla varit på sina respektive platser. Emma äter fortfarande penicillin men verkar må bättre. Skönt. Jag har jobbat och det var som att vara ny på jobbet efter 5 veckors VAB. Helt galet. Inget annat intressant finns att berätta.

Här är en LO som jag fick inspiration till att göra när jag såg utrycket i Amandas ansikte. Hon ser även ut som om hon spelar luftgitarr. Rock 'n' Roll!!!

Foto: Privat
Döskallen och vingarna är av ett intressant material från Tim Holtz... Grungebord. Jag har målat dom med olika tjockt lager av brilliance-dyna. Ögonen har jag gjort av Jeansknappar (fram och baksida) plus lite obligatoriskt bling ;-).

Jag gjorde en tårta till makens födelsedag, men jag har inte riktigt bestämt mig för om ni ska få se den eller ej. Den vart något av ett misslkyckande. Tja, det visar sig väl om den dyger upp här tillslut eller inte.

Tack för titten.